GEREALISEERD

 

ACOW SYSTEEM SHELL PERNIS

Nieuw Neumann TIMM/DS-6 calamiteiten en ontruimingssysteem voor de hele site van Pernis. 85 redundante verbindingen naar ca. 85 versterkersystemen en Trunking. 

 

WINTERSHALL NOORDZEE

Nieuw Neumann intercom en PA/GA systeem voor L8-P4 Platform.

 

FORENSISCH CENTRUM TEYLINGEREIND / DE AVENIER
Deze jeugdgevangenis is voorzien van een Stentofon IP intercominstallatie met 330 IP intercomtoestellen gekoppeld aan de bestaande Ring-Master intercominstallatie uit 1997.


POLITIEBUREAUS

Diverse politiebureaus voorzien van Stentofon en Ring-Master intercom.


OFFSTREET PARKING

In o.a. Hardenberg, Hoorn, Lelystad Airport (IP) intercom geleverd.


FARMACEUTISCHE INDUSTRIE

Voor diverse relaties cleanroom intercom met koppeling naar SIP telefoniesystemen geleverd.


ARCELORMITTAL LUIK

ms Neumann DS-6 systeem met ca. 30 intercomtoestellen t.b.v. staalproductie lijn.


AKZO DELFZIJL

ms Neumann DS-6 / TIMM centraal alarmeringssysteem met VoIP koppeling met alle 13 ms Neumann ondercentrales. Elke centrale is voorzien van een DS-6 Node. Voor het aansturen van in totaal ca. 300 intercomposten en ca. 15.000 Watt versterkervermogen.


VLAKE TUNNEL EN AQUADUCT MIDDELBURG N57

ms Neumann tunnel intercomsysteem verbonden met Verkeerscentrale Geldrop en het Topshuis.


A73 VERKEERSTUNNELS ROERMOND EN SWALMEN

Deze tunnels behoren tot de modernste in z'n soort. TELECOM systems heeft beide tunnels voorzien van een noodoproepsysteem van in totaal ca. 300 intercomposten.


VERKEERSCENTRALE HELMOND

In de verkeercentrale Helmond heeft TELECOM systeems een ms Neumann centrale geplaatst waarmee via 2 bedienplaatsten alle oproepen vanuit tunnels snel en efficiënt afgehandeld kunnen worden.


WESTERSCHELDE TUNNEL

Deze uitermate veilige, 6,6 km lange verkeerstunnel is voorzien van allerlei hoogwaardige apparatuur en constructies waardoor de tunnelgebruiker altijd verzekerd is van een veilige doorgang.
Een belangrijk onderdeel van deze veiligheidsvoorzieningen is het ms Neumann noodoproepsysteem. Alle hulpposten en dwarsverbindingen (totaal ca. 330) zijn voorzien van een robuuste intercompost.


NS SERVICE- EN ALARMZUILEN

In samenwerking met twee partners heeft TELECOM systems een service- en alarmzuil ontwikkeld. Sinds december 2002 zijn er op 96 kleine en middelgrote stations van deze zuilen geplaatst. In de loop van 2003 tot 2011 zijn er nog meer dan 500 zuilen op andere stations geplaatst.
Het bijzondere aan deze zuil is het fraaie ontwerp en de ms Neumann communicatieset ín de zuil. TELECOM systems is samen met ms Neumann Elektronik de leverancier van GSM-R intercomunits. Door het indrukken van de informatie- of alarmdruktoets wordt razendsnel een verbinding opgebouwd naar het NS call center in Utrecht. De zuilen worden continue vanuit Utrecht bewaakt zodat altijd een optimale service geboden kan worden aan de reizigers en de veiligheid op perrons wordt verhoogd.


HSL ZUID

De diverse  tunnels in dit HSL traject zijn voorzien van GAI-Tronics baantelefoons. Specifieke kennis van aarding, luchtdruk en storingsinvloeden was noodzakelijk om dit complexe project te kunnen realiseren.


RET ROTTERDAM

De RET in Rotterdam heeft voor het metrotraject Beneluxlijn gekozen voor de GAI-Tronics baantelefoons. Deze ca. 100 telefoons worden in geval van een calamiteit gebruikt om snel contact te leggen met de centrale controlekamer. Ook op het traject naar Capelle aan den IJssel worden deze telefoons al jaren gebruikt.

 

 

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]