OVER ONS


TELECOM systems is gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen en installeren van professionele, geïntegreerde communicatie- en beveiligingssystemen. De nadruk ligt daarbij op communicatieoplossingen voor speciale en veeleisende applicaties. Met ruim 60 jaar ervaring biedt TELECOM systems maatwerkoplossingen die op alle fronten aan de strengste eisen voldoen. Belangrijke opdrachtgevers uit de vervoerssector, de gezondheidszorg, de nutsbedrijven, de overheid en de industrie, ervaren dagelijks de voordelen van de professionele aanpak van TELECOM systems.


Door de korte lijnen binnen ons bedrijf zijn wij in staat om ons aanbod direct op uw wensen aan te passen zodat wij u maatwerk kunnen bieden. De brede ervaring, de uitgebreide expertise en de gerenommeerde partners, staan borg voor oplossingen waarin bewezen kwaliteit, gebruikersvriendelijkheid en een gunstige prijsstelling besloten liggen.


Klantgerichtheid en behulpzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Naast het adviseren omtrent de keuze van het systeem, integreert, assembleert en installeert TELECOM systems de systemen in samenspraak zelf, of met een partner. Hierdoor zijn wij instaat om u totaaloplossingen te bieden.

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]