PARTNERS


TELECOM systems levert producten en systemen van gerenommeerde producenten die zijn geselecteerd op o.a.: kwaliteit, toepasbaarheid, duurzaamheid en prijs. Met het uitgebreide productenpakket, aangevuld met onze jarenlange know-how en ervaring kan vrijwel iedere wens van de klant optimaal worden ingevuld.

 

Neumann:  VoIP communicatie- en PA/GA-systemen (o.a. EN54-4,16 en 24) voor o.a. chemie, tunnels, offshore en andere industriële projecten. ATEX Zone 1,2, 21 en 22 goedgekeurde intercomtoestellen en luidsprekers.

Vingtor-Stentofon:  VoIP en SIP intercom- en PA totaaloplossingen voor een breed toepassingsgebied. Er zijn standaard krachtige tools beschikbaar voor integratie met andere systemen. Zenitel is producent van het merk Stentofon.

GAI-Tronics:  VoIP en SIP industriële- en deurtelefoontoestellen (tot IP66). Tevens ATEX Zone 1, 2, 21 en 22 goedgekeurde toestellen.

Bouyer:  omroep- en ontruimingssystemen volgens EN54-4,16 en 24 / NEN2575 en intercomsystemen voor o.a. schepen en loketten.

Ring-Master: conventionele intercomsystemen.

DNH: luidsprekers voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]