SERVICE

TELECOM systems beschikt over een eigen technische dienst inclusief een 24-uurs servicedienst. Onze vakkundige servicetechnici staan voor u klaar mocht uw communicatiesysteem onverhoopt  een onvolkomenheid hebben.

Wij stellen al onze systemen zelf in bedrijf om er zeker van te zijn dat de vooraf vastgelegde condities en afspraken ook daadwerkelijk zijn gerealiseerd. Van ieder systeem worden alle onderdelen van de installatie duidelijk in kaart gebracht om zodoende een complete (technisch) manual samen te stellen. Uiteraard zijn, afhankelijk van de installatie en klant, hierop klantspecifieke tekeningen toe te voegen. Hiervoor hebben wij onze eigen AutoCad-systeem en engineer in huis.

SERVICE IS MAATWERK!
TELECOM systems biedt een ruime keuze aan service- en onderhoudsdiensten, zoals jaarlijkse inspecties, preventief onderhoud, correctief onderhoud en natuurlijk onze aanvullende 24-uurs servicedienst.

GEGARANDEERDE RESPONSETIJD!
Door het afsluiten van een servicecontract bent u altijd verzekerd van een gegarandeerde responsetijd om uw communicatiesystemen in goede conditie te houden en onvoorziene omstandigheden voor te zijn.

 

VEILIGHEID!

Uiteraard hebben al onze operationele medewerkers Basisveiligheid VCA of Veiligheid voor Leidinggevenden (VOL-VCA).

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]